fbpx

EPOKSIDNI PODOVI

BRZI KONTAKT

Poziv na broj omogućuje Vam najbrži odgovor na Vaš upit!

Epoksidni podovi – postavljanje i značenje

Epoksidni podovi su svestran sustav podova koji nastaju kada se određeni tip smole (epoksidna smola) i potreban stabilizator spoje te kemijskom reakcijom stvore vrlo jak materijal plastičnog tipa. Epoksidni podovi, tj. Epoksidni podni premaz povezuje se direktno s betonskom podlogom kako bi se ojačao betonski pod. Eposkidni pod ima izraženu čvrstinu te se često koristi u skladištima, halama i ostalim prostorima gdje pod mora izdržati određeni pritisak bez pucanja.
Također, takav pod vrlo dobro podnosi oštećenja (skoro je u potpunosti otporan) kao i različite kemikalije s kojima može doći u doticaj. To ga čini idealnim za sve vrste namjena.

Epoksidne podove instaliramo na području cijele Hrvatske. Epoksidne podove postavljamo u hale, skladišta, prostore visokog prometa ljudi kao što su garaže trgovačkih centara, škole, medicinske ustanove ili po želi u privatne objekte.

Epoksi pod je atraktivan pod, odličnih karakteristika i dugotrajnosti.

BRZI KONTAKT

Poziv na broj omogućuje Vam najbrži odgovor na Vaš upit!

KONTAKTIRAJTE NAS

Na upite odgovaramo brzo i ažurno. Slobodno nas kontaktirajte kako bi ste dobili sve informacije koje Vas zanimaju za i oko postavljanja epoksi poda.